top of page

Bedrijfsgeschienis

Link'O werd in 1992 als eenmansklein bedrijf opgericht, kort nadat het Verdrag betreffende de Europese Unie in werking werd gesteld.

De Europese Commissie erkende het ondernemersplan door eenmalige toekenning uit het Europese Gemeenschap Ondersteuning Programma voor vrouwelijke ondernemers, dat tot doel heeft lokale (semi)-overheden, banken, financiers te overtuigen van het nut van lokale initiatieven. 

De onafhankelijke dienstverlening Oriëntatie- en Vestigingsbegeleiding voor buitenlandse bedrijven en -werknemers die zich in Nederland -mogelijk- willen vestigen was op deze wijze vernieuwend, waarbij ook (inter)nationale samenwerking werd gezocht.

Na omzetting van bedrijfsvorm, Link'O b.v. in 1998, werd inmiddels internationaal vorm gegeven aan een pan-Europese Relocation organisatie, EuRA, dat is uitgegroeid tot een ware industrie van professionals.

In 2013 werd het bedrijf opgesplitst naar holding en Link'O Orientation- and Relocation Support om alle opdrachtgevers met buitenlandse werknemers hier in Nederland, uit meer dan 60 verschillende landen, steun te kunnen bieden.  

I. Sindorff, oprichter

bottom of page